Er zijn genoeg vrouwen die niet cupmaat D hebben maar een bescheiden A. Nu zijn grote borsten natuurlijk voor veel vrouwen (en mannen) heel belangrijk, maar helaas kun je er als vrouw zijnde niet zo heel veel aan doen (behalve een borstvergroting). Zelf heb ik ook kleine borsten nu ben ik daar niet altijd blij mee, maar gelukkig zijn er ook voordelen voor vrouwen met kleine borsten. Hieronder staan een aantal voordelen voor jullie vrouwen met kleine borsten.

Bron foto

BH’s shoppen

Met een kleine cupmaat is het geen probleem om een leuke BH te vinden. Bij de H&M, COSTES, Bershka en nog meer winkels kun je gewoon super leuke BH’s shoppen. Als je een grotere cupmaat hebt kan het nog weleens een probleem zijn en moet je vaak naar speciale winkels waar het ook nog eens super duur is.

Geen hangende borsten

Door weinig gewicht blijven jou borsten vooruit staan en gaan ze niet hangen. Je zou eventueel zelfs sommige dagen ook zonder BH door kunnen brengen zonder dat het er ordinair uitziet. Ook komen je borsten er niet uit hangen wanneer je op het strand loopt.

Geen bewegende borsten

Wanneer je gaat sporten heb je minder last van je borsten. Ze bewegen niet enorm heen en weer en het doet minder pijn, sporten is dus een stuk prettiger. De sport BH is niet nodig!

 V-hals

Als sommige vrouwen met een grote cupmaat een V-hals aantrekken kan het er nog weleens ordinair uitzien. Bij een kleine cupmaat ziet het meestal classy uit. Het ziet er niet uit alsof je opzoekt bent naar een man 😉

Zonder pijn

Je hebt geen rugklachten of je kunt gewoon slapen op je buik zonder dat je pijn krijgt. Vrouwen met grotere borsten kunnen vaak niet op nu buik slapen omdat dat pijn doet aan hun borsten, ook hebben veel vrouwen last van rugklachten omdat hun borsten zwaar zijn en ze soms zelfs een borstverkleining nodig hebben. Met kleine borsten heb je daar minder last van.

Billen

Tegenwoordig maakt het niet zoveel meer uit als je niet cupmaat D hebt. Grote billen zijn meer in, mannen vallen tegenwoordig meer op billen dan borsten. Billen kun je trainen in de sportschool bij borsten gaat dat toch niets lastiger.

Zo heeft natuurlijk ieder voordeel zijn nadeel. Na deze voordelen vind ik het toch minder erg om kleinere borsten te hebben! En jullie? :)

X Samantha

Bron tekst