Elke vrouw heeft wel een lipstick in make-up tas zitten. De lipstick is even weg geweest en was ingeruild voor de lipgloss maar, inmiddels is de lipstick weer helemaal terug. Zelf ben ik ook een grote fan van lipsticks en heb ze in alle kleuren voor elke gelegenheid.

In deze blog laat ik jullie mijn 6 favoriete lipsticks zien. Het verschilt heel erg van merk zo heb ik een lipstick van MAC Cosmetics maar ook gewoon eentje van Catrice. Het merk zegt natuurlijk niets over de kwaliteit en de kleur van de lipstick zo kunnen ”goedkopere” lipsticks net zo goed en lekker uitsmeren als de ”duurdere”.

 

BE Creative Brilliant shine lipstick

Deze lipstick is mijn favoriete lipstick die heb ik eigenlijk altijd op. Het is van de serie Brilliant Shine Lipsticks de 012 vintage. Deze lipstick smeert heel lekker uit en blijft ook lang zichtbaar. Hij hoeft niet gecombineerd te worden met een lipliner, dat kan natuurlijk wel maar dat heeft deze lipstick niet nodig. Het merk BE Creative is te koop bij de ICI PARIS XL winkels. Voor maar €12,99 euro.

goed

 

Catrice Ultimate Colour

Deze lipstick heb ik niet zo heel vaak op. De kleur lijkt een beetje op de Brilliant shine lipstick van BE make-up. Het is wel een hele fijne lipstick met een mooie donkere kleur, maar ik pak hem gewoon minder snel dan de BE lipstick. Het is de 340 Berry Bradshaw lipstick en smeert wel super lekker uit. Hij blijft niet zo heel lang zitten, hij moet vaak bijgewerkt worden. Deze lipsticks van Catrice zijn gewoon te koop bij de Kruidvat en is er in heel veel verschillende kleuren. Deze lipstick is er al voor maar €3,99 euro dus die laat je niet liggen ;-).

goed2

 

 MAC Cyber lipstick

MAC make-up is voor mij het mooiste make-up merk wat er nu op de markt is. Het is misschien voor sommige mensen best prijzig maar als je het leuk vind om make-up te kopen dan valt het best wel mee. Zo heb ik deze Satin Cyber A74 lipstick vorig jaar December in Maastricht gekocht. Het is een hele heftige donker paarse kleur maar hij is erg mooi. Ik combineer deze lipstick altijd samen met een donker rode lipliner of met de BE Creative lipstick. Deze lipstick is niet voor het dagelijks leven en heb ik eigenlijk alleen op met een feestje. Maar het is zeker een favorietje, hij is €19,00 euro. MAC Cosmetics is te koop bij de Douglas, in de bijenkorf en in de MAC Cosmetics stores in Den Haag en Amsterdam.

goed3

 

 Rimmel London Kate lipstick

Deze lipstick heb ik pas net en heb ik nog niet zo heel veel gedragen, het is een super felle rode lipstick. Het is een prachtige kleur maar ook deze is niet voor elke dag. Je draagt het niet zomaar naar je werk. Het is meer een lipstick voor feestjes, hij smeert alleen niet zo heel lekker uit. Deze lipstick is het beste te combineren met een lipliner dan komt hij echt tot zijn recht. Het is de 111 Kiss of life lipstick van Kate voor Rimmel London. Hij is te koop bij de kruidvat of douglas voor €9,99 euro.

goed4

 

 Catrice Ultimate Shine lipstick

Deze lipstick behoort zeker tot mijn favoriete. Het is een Nude kleur (op de foto lijkt hij wel donkerder) die je elke dag kunt dragen, ik draag deze ook vaak en vooral naar mijn werk dan vind ik het te opvallend om rode lipstick te dragen. Het is de Ultimate shine 280 Toffee to go hij is maar €3,99 euro en ik ben er super blij mee. De lipstick accentueert je lippen ook heel mooi waardoor ze voller lijken. Deze kleur word ook gedragen door Kylie Jenner maar dan van MAC, zij heeft botox gebruikt en al die pompjes om je lippen op te pompen werken natuurlijk niet een goede lipstick doet al heel veel en waarom zou je, jou lippen gaan verpesten met die pompjes? Kies gewoon een mooie lipstick!

goed5

 

 L’Oréal Paris lipstick

De L’Oréal Rouge Caresse 403 Hypnotic Red lipstick was mijn eerste lipstick die ik kocht. Dat is echt alweer een hele tijd geleden en ik weet nog dat ik er heel blij mee was. Ook was het erg wennen om lipstick te dragen maar nu weet ik niet beter en heb ik elke dag lipstick op. Deze lipstick smeert heel erg lekker uit, hij is wel wat vettig (maar dat is ook wel goed voor je lippen). Hij blijft lang zitten en heeft een mooie volle kleur. Hij is gewoon te koop bij de douglas of kruidvat voor maar €14,95 euro. Hij is ook mooi te combineren met een lipliner.

IMG_4749

Het is dus echt zo dat lipsticks je een heel ander gezicht geven, vooral de rode lipstick geeft een sexy look! Dus wat let je en koop die mooie rode lipstick voor dat leuke feestje van van het weekend, je hebt ze al voor kleine prijsjes ;-). Je voelt je ook een stuk beter als je mooie make-up op hebt, wat je ook hier kunt lezen!

Ik hoop dat jullie het een leuke blog vonden, met mijn favoriete lipsticks. Laat hieronder even een reactie achter van welke lipstick jij het liefst gebruikt en waar je ze koopt! Heb je toevallig vragen over make-up of over lipsticks laat het ons dan even weten wij geven graag antwoord.

It’s all about lips!

red lips isolated in white