Shoppen, ja dat is een van mijn grootste hobby’s. Ik durf mijzelf best een shopaholic te noemen ;-). Wanneer ik een middagje of dagje vrij ben ga ik naar de winkels, of het nu met mijn moeder, een vriendin, met Anne of Alleen is het maakt mij niet zoveel uit zolang ik maar nieuwe kleding kan kopen. Van nieuwe kleding word ik altijd een stukje gelukkiger en voel ik me beter.

En zoals jullie misschien weten kom ik graag in Amsterdam en shop ik ook graag in Amsterdam.  Wij zelf wonen bijna in Utrecht, dus is Utrecht het snelst als ik even een middag wil shoppen. Niets mis met Utrecht want dat is een top stad waar ik heel graag kom. Nu dacht ik, ik laat jullie mijn top 5 favoriete winkels zien. Daar koop ik mijn kleding en vertel ik erbij waarom ik deze winkel nou zo leuk vind en waarom jij er ook eens een kijkje moet nemen.

11289553_854271931312694_2004781086_n

 H&M

Wanneer je in mijn kast gaat kijken zul je heel veel tegen komen van de H&M. Deze winkel bestaat natuurlijk al heel lang en ik heb er dan ook echt veel van. Bij de H&M hebben ze veel basic shirtjes, vestjes, truitjes en broeken en dat spreekt mij heel erg aan. Veel van mijn kleding is zwart en dat heeft de H&M veel. Een tijdje terug hadden ze spijkerbroeken in drie verschillende kleuren voor maar €9,95 euro. Ook hebben ze veel kleding dat op designer kleding lijkt, maar dan veel goedkoper is. Ze verkopen ook sportkleding, pyjama’s, ondergoed, zwemkleding en ze hebben ook vaak hele leuke tassen, schoenen en sieraden. De ultieme winkel voor leuke nieuwe outfit, van festival look tot een chique diner. Ook online kun je shoppen (klik hier) ,maar in real life is toch leuker,toch?! 😉

Bron foto

 Forever21

Deze winkel behoort echt tot mijn favorieten. De forever21 zit op de kalverstraat in Amsterdam en ik kom er best wel vaak. Het zijn drie verdiepingen vol met super leuke fashion voor iedereen wat. Ze hebben mannenkleding, ondergoed, pyjama’s, sportkleding, casual kleding, schoenen, sieraden, chique kleding, moderne kleding en nog veel meer. Er is echt voor iedereen wat, ik heb daar veel leuke truitjes, blazers en blouses van en ze zitten ook allemaal super lekker. Dus als je een keertje in de buurt bent van de kalverstraat of gaat shoppen in Amsterdam ga dan eens langs, de rijen bij de kassa’s en de paskamers zijn wel lang, maar je moet er iets voor over hebben ;-)! Ook online kun je shoppen bij de forever21 klik dan hier.

Bron foto

 Pull&Bear

Jaaaa, de Pull&Bear! Daar hoef ik toch eigenlijk niet zoveel over te vertellen? Het is zo een fijne winkel, de winkels voelen ook heel huiselijk aan en hebben een super leuke stijl. De broeken bij de pull&bear zitten heel erg fijn, nu heb ik ook wel een broeken tik want elke keer als ik ga shoppen koop ik wel een broek terwijl ik die eigenlijk niet eens nodig heb. De pull&bear verkoopt ook sportkleding, mannen kleding, sieraden, casual kleding en tassen. Ook heeft de pull&bear een website, klik daarvoor hier. De Pull&Bear zit in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Eindhoven.

Bron foto

 Monki

De monki is nog niet zo heel lang in Nederland maar behoort toch wel echt tot mijn favorieten. Het is een beetje een alternatieve winkel met alternatieve hipster kleding, maar ik vind het leuk. De wijde shirtjes en blousejes met de high waist broeken, dat is zeker leuk. De kleding van de Monki doet me ook altijd een beetje denken aan de kleding van vroeger, echt grappig dat alles wat vroeger heel populair was qua kleding nu ook weer helemaal in is. De mode veranderd steeds maar komt ook na zoveel tijd ook weer terug. Bij de Monki hebben ze kleding voor het dagelijks leven, schoenen, tassen, sieraden en wat ondergoed. De Monki zit in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook kun je via de website shoppen bij de monki (klik hier).

Bron foto

 Topshop

Nieuw in Amsterdam op de kalverstraat! Maar wat hebben ze daar leuke kleding, het is wel een beetje prijzig maar je krijgt er wel super leuke kleding voor terug. Ook kun je de kleding van topshop nu via Zalando kopen (te zien in de tv reclames). Maar echt ze hebben hele leuke kleding, wanneer je in Amsterdam bent neem dan even een kijkje echt een aanrader! Ook hebben ze een website (klik hier), maar ik zou de winkel toch even in reallife gaan bekijken 😉

Bron foto

Veder shop ik natuurlijk ook nog in heel veel andere winkels maar deze 5 vind ik toch wel echt het leukste. Waar shop jij het liefst?

X Samantha