Wij zijn twee zussen die veel dingen samen doen, maar toch ook weer veel zonder elkaar. We vinden het leuk om blogs te schrijven en mensen te informeren over wat ons interesseert. Over het algemeen verdelen we de blogs, zo gaat Anne blogs schrijven over sport, gezond eten en gezond leven en zal Samantha blogs gaan schrijven over beauty en fashion. We gaan jullie ook nog veel meer laten zien over ons eigen leven.

Anne zit nu nog op de middelbare school en werkt daarnaast in een Ijssalon (Luigi’s Nieuwegein). Anne wilt na de middelbare school graag de ALO (Sportopleiding) gaan doen om sportleraar te worden. Soms geeft Anne al les aan kinderen op haar eigen school of voor de basketball vereniging waar ze zelf ook traint. Anne is veel met sporten bezig en gaat ook een paar keer per week naar de sportschool, ze houd ook van gezond en lekker eten en zal ook lekkere recepten en mooie foto’s plaatsen van het eten. Verder speelt Anne nog gitaar en is haar hobby fotograferen (wat weer terug te vinden is in onze blogs). Ook gaat Anne graag met vriendinnen ergens lunchen of uiteten.

Samantha is al van de middelbare school af en is nu klaar met haar MBO opleiding. Daarnaast werkt Samantha ook in een dierenwinkel, ze is nu bezig met de opleiding tot Visagiste en zou ze graag op zichzelf gaan wonen. Samantha houd ook heel erg van beauty en fashion, Samantha is verslaafd aan shoppen,make-uppen en tattoo’s. Ook gaat Samantha graag lekker ergens drinken met vriendinnen of naar festivals/concerten. Samantha is ook drummer (in The Seem), heeft een hondje Yvar en is gek op Amsterdam 😉