Iedereen word wel ergens blij van het ligt natuurlijk waar jou interesses in het leven liggen om te kunnen bepalen waar jij gelukkig van word. Hieronder heb ik 10 kleine dingentjes opgeschreven waar ik heel blij van word. Sommige zijn misschien een beetje gek, maar dat ben ik zelf misschien ook wel ;-).

IMG_5516

 Eyeliner

Als mijn eyeliner s’ ochtends goed zit dan is mijn hele dag goed. Het is iets heel kleins maar toch kan ik er heel gelukkig van worden.

 Puppy’s of kittens

Zoals jullie weten ben ik natuurlijk gek op dieren en ik hoef puppy’s en kittens alleen maar te zien en ik ben al gelukkig. Van die kleine schattige diertjes waarvan de verhoudingen nog helemaal niet kloppen en die zelf eigenlijk nog niet echt weten wat ze aan het doen zijn, te schattig toch 😉

 Chocolade

Ik ben echt gek op chocolade in alle vormen als een reep,hagelslag, pasta, op een taartje, als koekje, als ijsje nou ja… noem nog maar op als er chocolade in zit dat lust ik het. Een klein stukje chocolade per dag en ik ben weer gelukkig.

 Muziek

Zoals jullie misschien wel weten ben ik ook gek op muziek, wanneer er een lekker nummer op de radio is gaat het volume ook gelijk een stuk harder. Nu ben ik helemaal verslaafd aan het nieuwe nummer van Anouk (New day), het is een super vrolijk nummer en die draai ik nu ook keer op keer. En van een muziek word ik sowieso blij!

 Lekkere parfum

Parfum is een van mijn verslavingen zelf heb ik altijd de La vie est belle van Lancome op. Ik vind het ook belangrijk om lekker te ruiken en daarom heb ik zelf altijd parfum op en wanneer ik lekker ruik voel ik me beter en daar word ik blij van.

 Een mooie foto

Anne en ik maken heel vaak foto’s van elkaar en van de omgeving. Als het mij gelukt is om een mooie foto te maken of Anne heeft een mooie foto van mij gemaakt dan vind ik dat super leuk en word daar dan blij van (en ik blijf de hele tijd naar die foto kijken ;-)).

 De zon

Als de zon schijnt is eigenlijk iedereen vrolijker en het hoeft alleen maar een dun zonnetje te zijn en de hele wereld ziet er anders uit. Lekker op een terrasje zitten, zonnebril op of lekker een stukje wandelen in de zon en ik ben blij.

Rozen

Ik ben echt gek op bloemen en dan vooral op rozen. Ze ruiken zo lekker, zien er mooi uit en hebben altijd zo’n mooie kleur. Dus future boyfriend, je weet waar je mij blij mee maakt ;-)!

 De wekker niet te hoeven zetten

Dat herkend denk ik bijna iedereen wel, je gaat s’avonds naar bed en je hoeft de wekker niet te zetten je kunt lekker blijven liggen totdat je zelf wakker word. Dat is meestal op Zondag als je lekker een week hard gewerkt hebt en dan op Zondag even lekker in je bed kunt blijven liggen, daar word iedereen toch blij van?

10149458_857046174368603_318391310_n

 Koud glas water

Het klinkt misschien heel erg raar maar ik word echt gelukkig van een koud glas water (of andere frisdrank). Maar hij moet dan wel echt heel koud zijn, het is toch altijd lekker op zo’n warme dag. Ik vind het heel erg lekker en daar word ik blij van.

Dit zijn allemaal kleine dingen waar ik heel erg blij van word en het kost bijna allemaal geen geld. Als je de kleine dingen in het leven niet waardeert dan ben je het grote niet waard. Dus kijk eens om je heen en bedenk je eens wat nou echt belangrijk is voor jou en waar je blij van word. Geniet van het leven, want het is jou leven en van niemand anders.

X Samantha