Een keer in de zoveel tijd gaan Anne of ik een klein lijstje maken met nummers die wij op dit moment leuk vinden en die we steeds maar weer opzetten en die we even met jullie willen delen uiteraard. Vandaag begin ik met het lijstje. Mijn muziek smaakt is nogal verschillend ik hou van Metal tot Country muziek ;-). Vandaag heb ik een lijstje van drie nummers gemaakt, hieronder het lijstje.

Bring me the horizon –  Throne

Dit nummer staat bij mij echt op repeat. Bring me the horizon vind ik al een super goede band, maar dit nummer is echt steengoed, al moet je er wel van houden en dat doe ik. Ook is de zanger leuk om naar te kijken 😉

 Anouk – Dominique

Het is echt totaal iets anders dan wat Anouk normaal maakt, het lijkt totaal niet op bijvoorbeeld Nobody’s wife of Girl maar ik vind het een fijn nummer. Het is lekker vrolijk en luchtig en de videoclip is ook echt een aanrader om eens even te bekijken.

 Florence and the machine – Queen of peace & long and lost

Florence and the machine is echt een super gave band, met lekkere nummers die allemaal lekker makkelijk weg luisteren. Net als deze nieuwe single, hij word al veel op 3FM gedraaid.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en misschien krijg je zelf ook wel ideeën van wat je kunt gaan luisteren. Welke nummer staat bij jou de hele dag op repeat?

X Samantha