Vorige week heb ik zelf een nieuwe tattoo laten zetten, zoals je kunt zien op de foto hieronder. Al vanaf dat ik klein ben, ben ik al gek op tattoo’s. Ik teken veel en schilder ook veel, toen ik een jaar of veertien was kocht ik altijd tattoo magazines en ging ik alle tattoo’s na tekenen. Zelf wilde ik toen ook al tattoo’s, maar dat mocht niet van mijn vader (wat ik helemaal snap.) Maar als je dan eenmaal achttien word en je tattoo’s mag ja dan hebben ze het niet tegen de verkeerde gezegd ;-).

10904730_878437105562843_1285569430_n

 

In totaal heb ik nu vijf tattoo’s, twee op mijn linkeronderarm, een op mijn rechteronderarm, een op mijn rechterbovenarm en eentje in mijn nek. Ze hebben niet allemaal een betekenis maar, dat maakt voor mij niet zoveel uit. Tattoo’s hoeven voor mijn niet per se een betekenis te hebben ik vind het ook gewoon mooi en vind dat, dat ook mag.

Nu worden tattoo’s natuurlijk steeds meer geaccepteerd alleen nog lang niet door iedereen. Veel mensen vragen ook aan mij of ik niet bang ben dat ik later een baan krijg waarbij ze het niet willen. Ik weet dat, dat kan maar dat is nu toch al te laat en ik vind ook dat ze me moeten nemen zoals ik ben. Gelukkig wil ik niet werken als bijvoorbeeld bejaardenverzorger, verpleegster of docent want dat zijn toch wel banen waarbij ze het niet willen hebben, en dat begrijp ik volkomen.

designboom-gif-818-main

Bron filmpje

Ook zijn er nog mensen die het helemaal niet mooi vinden en dat kan natuurlijk ook. Iedereen heeft een eigen mening en gelukkig is ook niet iedereen hetzelfde want dat zou saai zijn ;-). Zelf ga ik nooit een baan krijgen waarbij het echt not done is dus dat komt wel goed ;-). Veder heb ik hieronder een paar puntjes opgeschreven waarom ik tattoo’s heb.

 Sieraad van je lichaam

Een tattoo zie ik altijd als een sieraad van je lichaam die nooit meer van je af gaat. Het is mooi en blijft voor altijd bij je, het betekend (meestal) ook iets en is een extra stukje. Sieraden heb je niet echt meer nodig.

 Verslavend

Ja dat is het zeker, wanneer je er eentje hebt wil je er absoluut nog eentje. Bijna iedereen heeft dat wel en ik ook zeker, ik heb nu de nieuwe tattoo zoals op de foto hierboven maar, wil graag mijn hele onderarm vol met die rozen (dus verslaafd, ja 😉 ).

 Betekenis

In mijn nek heb ik een tattoo van een kruis, het is een hele simpele maar onwijs mooie tattoo. Die tattoo heeft voor mij ook heel veel betekenis en dat maakt hem extra mooi. Zo hebben heel veel mensen een tattoo met een super mooie betekenis en dat maakt de tattoo’s nog mooier.

Ik ben ook wel benieuwd wat jij van tattoo’s vind. Laat het even weten en comment het hieronder. Zelf ga ik trouwens altijd naar O’naths tattoo in Vianen. Klik hier voor hun website en bekijk hun portfolio’s even.

X Samantha