Al meer dan een jaar doneer ik elke maand aan de World animal protection (voorheen WSPA). Ik vind het namelijk heel belangrijk dat de natuur blijft bestaan en dat de (wilde) dieren goed worden behandeld en vooral met respect en dat hun leefgebied niet word omgehakt of word verwoest.

Foto

Er zijn twee soorten mensen, de ene zou nooit een cent uitgeven aan een goed doel en de ander doneert graag. Ik heb met allebei de mensen respect, zelf vind ik het fijn om een steentje bij te dragen voor het World animal protection.

World animal protection doet heel veel voor wilde dieren maar ook voor niet wilde dieren. Ze hebben een campagne gehad voor het berijden van de olifanten in Thailand en de rest van Aziƫ, de beren in gevangenschap die moeten vechten met honden of de afval in zee waardoor veel walvissen, dolfijnen en haaien dood gaan. Maar ook komen ze in actie voor de veehouderij voor het duurzaam houden van koeien en bijvoorbeeld varkens dat ze een goed leven hebben voordat ze naar de slacht gaan. Ook het stierenvechten en de werfhonden horen erbij. Kortom de World Animal protection doet heel veel om de dieren een beter leven te geven.

Foto

Het is natuurlijk nooit verplicht om te doneren, maar je kunt wel een petitie tekenen of kijken wat voor vlees je eet en op vakantie geen afval in de zee gooien en niet op olifanten gaan rijden. Het zijn kleine dingen, maar alle kleine beetjes helpen.

Mocht je nu meer willen weten over de world animal protection kijk dan even op hun website.

Of doneer gelijkt hier

Of teken de petitie hier

Alle kleine beetje helpen, namens de dieren in nood: Alvast bedankt voor jou steun!

X Samantha