Afgelopen zondag was de Sunday Fair in Den Bosch. Het was de tweede editie van deze lifestyle fair op de pettenlaarsschans in Den Bosch. Mijn bazin organiseert deze fair helemaal alleen, van het regelen van de dranghekken tot de toefjes slagroom op de appeltaart ;-). Vorig jaar was de eerste editie en dat was al een groot succes.

Gemaakt door Anne van Dam
All rights for Anne van Dam

Vorig jaar stond ik zelf achter een kraam, maar dit jaar was ik vrij en kon ik lekker over de fair lopen. Ik was samen met mijn moeder, een vriendin van mijn moeder, haar dochter en Anne. Het was super gezellig ook kwamen er nog twee vrienden van ons langs uit een dorpje dichtbij Den Bosch en kwamen we veel bekenden tegen.

Op de fair vind je heel veel verschillende dingen van foodtrucks tot een ganzenparade. Ook hadden wij honger, maar er is zoveel dat we eerste het hele rondje hebben gelopen voordat we konden kiezen. Uiteindelijk hebben Anne en ik een Hotdog gegeten ”de New york special”. Hij was super lekker en ook de foodtruck waar wij hem kochten zag er super gaaf uit (Hieronder op de foto*). Al vond ik  €5,- voor een hotdog wel wat aan de dure kant, maar hij was het wel waard.

IMG_6959
All rights for Anne van Dam

Verder was ik Zaterdag vergeten konijnen voer te kopen voor mijn konijn, maar gelukkig stond er een diervoeding kraam met allemaal gezonde en uitgebalanceerd voer voor huisdieren dus ik had nog geluk. Ook was er veel fashion en inrichting voor je huis, ik heb nog een heel leuk houten blokje gekocht met daarop een tekst, het zag er een beetje uit als een instagram foto. Heel leuk voor in huis als decoratie. Ook stond er midden in de stervorm van de pettenlaarsschans een circustent. Wij zijn niet naar het circus geweest maar, van van verhalen heb ik gehoord dat het heel leuk en grappig was.

All rights for Anne van Dam

Volgend jaar is de fair er weer. Mijn bazin die deze fair organiseert heeft ook in het voorjaar altijd een voorjaarsfair genaamd de Lentiade. Like de Sunday fair en de Lentiade op facebook en je word op de hoogte gehouden van de standhouders en wanneer de volgende fair weer is. Ik vind het echt een aanrader voor een leuke en gezellig zondagmiddag.

Klik hier voor de website van de sunday fair en de lentiade samen. Ze horen samen bij het evenementenbureau EvenTotaal.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ik zie jullie vast op de volgende fair!

X Samantha

*Wanneer een foto word gepubliceerd dient de naam van Anne van Dam bij de foto worden vermeld.